Bemutatkozás

ÜDVÖZÖLLEK!

Dobi Richárd vagyok. Közel 10 éve foglalkozom már angol és német nyelv tanításával, emellett időnként fordítok és tolmácsolok is.
Azért kezdtem el online nyelvoktatással foglalkozni, hogy segítsek az embereknek a céljaik elérésében (nyelvvizsga, érettségi, diplomaszerzés, külföldi munkavégzés, stb.)

2019 végén keresett fel egy vállalkozó barátom azért, hogy videós kurzusok gyártásában vegyek részt, mint oktató.

Először nehezen mondtam a megkeresésre igent, hiszen 23 éves tanárszakos egyetemistaként rengeteg egyéb elfoglaltságom volt már akkoriban is.

2020 februárjában el is kezdődtek a forgatások, és a saját készítésű tankönyvem és munkafüzetem szerkesztési munkálatai. A forgatásokkal egyidőben elindítottuk TikTok csatornánkat, melyet mára már közel 25 ezren követnek!

Végül 2021 márciusában megjelent a közel 10 órás stúdióban felvett, online videós ALAP SZINTŰ ANGOL KURZUSOM, mely első INGYENES részét, közel 30 ezren nézték meg értékesítési oldalunkon és YouTube csatornánkon.

A videós kurzusommal egyidőben megjelent saját készítésű letölthető PDF TANKÖNYVEM ÉS MUNKAFÜZETEM is, melyek közkívánatra mára már a videós kurzus nélkül is megvásárolhatók. 2023 januárjában megjelent első saját MOTIVÁCIÓS kiskönyvem is!

2021 közepén elérhetővé tettük, az úgynevezett KONZULTÁCIÓK (magánórák) vásárlásának lehetőségét is, így bárki számára elérhető vált a privát online tanulás, Skype konzultáció keretében.

2021 utolsó negyedévében elkezdtük a KÖZÉPSZINTŰ, kifejezetten érettségire és nyelvizsgára készülő tanulóknak szánt kurzusunk forgatását, melynek első ingyenes része már elérhető YouTube csatornánkon. Ennek a kurzusnak a megjelenése 2023 első felében várható majd! A kurzus 2023.jan.29-én MEGJELENT!

2023 végén terveink szerint elkezdjük a KÖZÉP/FELSŐFOKÚ kurzusunk gyártását, mely 2024 végén, 2025 elején fog várhatóan megjelenni.

Tanulóim között van 60 év feletti, és több külföldön élő magyar is. Számtalan tanulómat készítettem már fel érettségire és nyelvviszgára, melyeket eddig mindenki sikeresen, elsőre meg is szerzett!

Ismerj meg minket jobban a lenti videók segítségével!

 

NINCS MIT VESZTENED!

Kurzusaim első részeinek teljes anyagát díjmentesen osztom meg veled, így könnyen el tudd dönteni, hogy szimpatikus-e neked az általam közvetített tanítási forma!


CSAPATUNK TAGJAI:

Az Angol Velem ötletgazdájaAz Angol Velem szerkeztőnője