Rólunk írtátok

E-mailben beérkezett tanulói vélemények:

Lados Emil *****

Azért szeretek Ricsivel tanulni, mert egyrészt gyorsan megérti hogy mit nem értek és arra fókuszál, másrészt vele nem az az érzés kerít a hatalmába az órán, hogy nem tudok semmit, , hanem az, hogy szeretnék még jobb lenni. Tökéletesen inspirál és irányít a tudás felé.

Técsy Bence *****
12. osztályban egy jobb érettségi és egy nyelvvizsga reményében fordultam Ricsihez, mert az iskolai nyelvoktatás több volt, mint rossz. Az angolt mindig is nagyon szerettem, de sosem volt annyi önbizalmam, hogy szívesen beszélgessek akárkivel is angolul. Már 7 hónapja, hogy Ricsit az angol tanáromnak tudhatom, és bátran mondhatom, hogy rengeteget segített nekem. Bármikor számíthatok rá, mindig rugalmas és segítőkész, a legjobb akit találhattam volna. Véleményem szerint jelentősen fejlődött az angol tudásom, és százszor több önbizalmam van, mint előtte. Iszonyat jó nyelvtudással rendelkezik, mind angol és német oldalról is, messze felülmúlja bármelyik középiskolás, vagy külön tanárt, akit ismerek. Érthetően és tisztán magyaráz, türelmes, “közvetlen” hangulatú órákat tart, ezért se fordult elő egyszer sem, hogy nem lett volna kedvem az óráihoz. Nem csak tanárként, de személyként is egy nagyon jó természetű és lelkű ember, így az órákon kívül is bármikor fordulhatok hozzá. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Kukucska Szabolcs *****
Az órák Ricsivel nagyon eredményesen, produktívan teltek. Mindig nagyon felkészült volt, figyelt a gyenge pontjaimra és megerősített a jelenlegi tudásomban is. Rengeteget köszönhetek neki, ha egy felkészült, segítőkész és kedves tanárt keresel, akivel öröm a nyelvtanulás , mindenképp Őt ajánlom!

Hegyi Vanda *****
Az órák számomra nyugodt hangulatban telt és már az első órán éreztem hogy sok tanár keresés után megtaláltam a megfelelő angol tanárt aki kedvesen és nyugodtan magyarázta el és mindig érthetően magyarázott el mindent. Amikor a szóbelire készültünk pedig élvezhető volt beszélgetni minden témáról. Tetszett hogy végig korrekt volt és látható volt az is hogy 1-1 órára készült. Ez mellett az is tetszett az egészben hogy lelkiismeretesen végezte a munkáját. Ősszel pedig folytatni szeretném mindenképpen a felsőfokú nyelvvizsga megszerzéséhez való felkészüléshez.

 

Palkovics Máté *****
A kezdetektől kezdve jó érzésem volt az órákkal kapcsolatosan, ami be is bizonyosodott. Mindenkinek a tudásához, céljaihoz személyre szabott. Jól felépített módszerrel, kellő odafigyeléssel , alázattal és tisztelettel beszél a tanulni vágyók felé. Jó kisugárzása van Ricsinek a tanulók felé, amiből plusz energiát , illetve motivációt meríthet mindenki. Nincs olyan érzése az embernek, hogy görcsösen, vagy félve menne órára, én személy szerint minden egyes alkalmat várok és egyszerűen imádok órára járni. Szerencsésnek érzem magam, hogy Ricsi a tanárom, egy valamit bànok az életben , de azt nagyon, hogy nem ő volt általános iskolás koromban az angol tanár. Nem csak tanárként példás amit csinál, hanem emberileg is, mintha egy jó baráttal, jó légkörben zajlanak az órák.

 

Értékesítési oldalunkon megírt tanulói vélemények: