ONLINE MAGÁNÓRA RICSIVEL

Lehetek az angoltanárod?

 • Szeretnéd, ha én lennék a privát tanárod?
 • Elakadtál valahol?
 • Angol érettségire, nelvvizsgára készülsz?
 • Nem értesz valamit?
 • Nem vagy magadban biztos?
 • Leellenőriztetnél valami feladatot?

Amennyiben a fentiek közül bármelyik rád vonatkozik, itt a lehetőség, hogy privátban online konzultáció keretében megbeszéljük!

3 típusú konzultációs csomag érhető el számodra angol és német nyelven:

 • 1 órás (60 perc) - 1 alkalmas magánóra
 • 5 órás (300 perc) - 5 alkalmas magánóra (egyszerre maximum 120 perc használható fel!)
 • 10 órás (600 perc) - 10 alkalmas magánóra (egyszerre maximum 120 perc használható fel!)

A konzultációk Skype programon keresztül online formában történnek, az általad kiválasztott szabad időpontban. Amennyiben szeretnéd természetesen kamerás kapcsolattal is kérheted az órát. Ha nincs Skype programod, letöltheted itt. (Erre mindenképp szükséged lesz!)

Árak:

 • 1 órás (60 perc) - 1 alkalmas magánóra - 4.499Ft

1 óra vásárlása most!

 • 5 órás (300 perc) - 5 alkalmas magánóra - 22.495Ft

5 óra vásárlása most!

 • 10 órás (600 perc) - 10 alkalmas magánóra - 44.990Ft 40.491Ft (MOST 9=10 AKCIÓ!)

10 óra vásárlása most!
A feltüntetett árak Bruttó árak!

Hogyan tudsz magadnak időpontot foglalni?

Amennyiben a komplett videós csomagunkat vásároltad meg, lehetőséged van arra, hogy online időpont foglalás után, díjmentesen konzultálj Ricsivel Skype beszélgetés keretében.
Ha pedig többre lenne szükséged, vagy CSAK szimplán a konzultáció érdekel, úgy ITT vásárolhatsz magadnak.


Az online időpont foglalási rendszerben 3 típusú foglalás közül választhatsz majd:

 1. A kurzuscsomagodban felhasználható 2x30 perces konzultációból most csak 1x30 percet szeretnél felhasználni. (Így később még lehetőséged lesz egy további 30 perces konzultációra!)
 2. A kurzuscsomagodban felhasználható 2x30 perces konzultációból mindet, azaz 2x30 percet szeretnél egyszerre felhasználni. (Így később már nem lesz lehetőséged további díjmentes konzultációra!)
 3. Fizetett konzultáció, mely akár a kurzsoktól függetlenül is lehetséges korlátlan számban! Ennél a lehetőségnél egyszerre 1db 1, vagy 5, vagy 10 órás csomag vásárolható meg, korlátlan számban, akciós áron! VÁSÁRLÁS ITT


Az online időpontfoglalás menete:

 1. Kattints a „FOGLALÁS MOST” gombra itt az oldalon
 2. Az új oldalon üdvözöl a foglalási program, kattints a „FOGLALJON MOST” gombra
 3. Regisztráld magad a foglalási rendszerbe! NAGYON FONTOS, hogy ugyanazt a nevet és email címet add meg, amit a kurzus megvásárlásakor is megadtál, ugyanis a jogosultságodat ezzel tudod felénk igazolni!
 4. Regisztrációdat követően, bejelentkezés után az oldal menüjében kattints a „SZOLGÁLTATÁSOK” majd a „FOGLALJON MOST” gombra.
 5. A következő oldalon ki kell választani az igénybe venni kívánt szolgáltatást, jelen esetben az „Angol Velem - Ingyenes Online konzultációk” feliratra, vagy ha fizetett kurzusod van akkor az „Angol Velem - Fizetett Online konzultáció” -ra kell rákattintanod.
 6. A kattintást követően lenyílik a szolgáltatások listája. (az ingyenesnél 2db, a fizetettnél 1db)
 7. Itt kell kiválasztanod, (ingyenes konzultáció esetén), hogy 1x30 vagy 2x30 azaz 60 perces konzultációra kívánsz időpontot foglalni. (Fizetett konzultációnál csak 60 perces lehetőségek adottak)
 8. A kiválasztás után megjelennek azok a szabad időpontok, melyek foglalhatóak.
 9. A számodra szimpatikus időpont kiválasztása után „Kérlek ADD MEG a pontos SKYPE nevedet, amin felkereshetünk a lefoglalt időpontban!” <- szöveg alá MINDENKÉPP add meg a Skype nevedet, hogy be tudjunk azonosítani! Ugyanebbe a mezőbe írd meg kérlek, hogy milyen témában kéred a segítségemet!
 10. Ezt követően kattints a „FOGLALJON MOST” gombra, ezzel az automata foglalás megtörtént, hamarosan visszaigazoljuk (megerősítjük) foglalásod, melyről e-mailben értesítünk!
 11. A lefoglalt időpontban Ricsi az Angol Velem Skype felhasználói névről, videón keresztül hívni fog. Kérlek ha teheted, kapcsolj te is kamerát!

Foglalás most!


FONTOS!

Kérjük nagyon ügyelj arra, hogy megjelenj a lefoglalt időpontban, ugyanis ha nem jelensz meg sajnos elveszíted az ingyenes/fizetett konzultációs lehetőségedet!

A lefoglalt időpontodat rövid ideig még módosíthatod, vagy akár törölheted is. Amennyiben problémába ütköztél, keress minket az info@angolvelem.hu e-mail címen, vagy telefonon a 06306171543-as telefonszámon!

 

Várjuk szeretettel foglalásodat!
​​​​